Caută:
Caută aici materiale şi concursuri ...
Căutare avansată

Concurs "Paşaport pentru excelenţă"

CONCURSUL "PAŞAPORT PENTRU EXCELENŢĂ" - Ediţia 2011 15 martie 2011   -   Diverse;
Disciplina: Limba engleză;
Ultimele zile de inscriere pentru o tabara de doua saptamani la Oxford. Au mai ramas cateva zile in care copiii se pot inscrie in concursul de limba engleza “PASAPORT PENTRU EXCELENTA”. Cei care nu s-au inscris deja, mai au o sansa pana pe 22 martie sa participe la competitia pentru un pasaport de excelenta in limba engleza. 

O tabără de vară de două săptămâni la Oxford, examene de competenţă lingvistică, cursuri și dicționare în limba engleză şi multe alte premii ii asteapta pe cei care au imaginatie si cunosc limba engleza. 

Pentru a castiga marele premiu sau unul din celelalte premii puse la bataie, ei trebuie doar sa completeze un formular de inscriere pe www.pasaportpentruexcelenta.ro  si sa trimita o imagine care ar putea ilustra morala unui cunoscut proverb britanic, pe care il vor afla de pe site-ul concursului.

 Concursul este organizat de Fundația Dan Voiculescu, in parteneriat cu British Council, Fischer International si Mirunette International Education si se adreseaza copiilor cu vârsta între 12 şi 17 ani. 

In acest concurs si profesorii castiga! Primii 3 profesori cu cei mai multi elevi inscrisi vor fi invitati sa participe la o tabara de 2 saptamani in diferite locatii din Anglia.

Mai multe detalii pe www.fundatiadanvoiculescu.ro  sau pe www.pasaportpentruexcelenta.ro.  

Propune un material

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.
Pentru orice problemă, sugestie sau reclamaţie vă rugăm să ne contactaţi la adresa webmaster@olimpiade.ro!