Caută:
Caută aici materiale şi concursuri ...
Căutare avansată
Inapoi la ştiri

A apărut ediţia din martie a revistei “Cutezătorii”

DATA: 4 martie 2013      Autor: Echipa olimpiade.ro
Disciplina:
Cutezătorii sunt în ediţia lunii martie mai pregătiţi ca oricând să vă contamineze cu optimism şi bună dispoziţie. Nu aveţi cum să rămâneţi deoparte pentru că razele jucăuşe ale soarelui primăvăratic vă vor ajunge oriunde aveţi de gând să vă ascundeţi.

 

 

 

Pregătiţi-vă să schimbaţi lumea. Aflaţi de ce educaţia civică este mai mult decât o materie la şcoală, fiind de fapt temelia pe care se bazează democraţia.

 

Pentru Misiunea mea: Învăţ cu plăcere realizată de prietenii de la Intuitext, veţi fi îndrumaţi, de această dată, cum să scrieţi despre un profesor drag şi cum să fiţi din nou printre câştigători. La secţiunea Cu drag, profesorului meu, de pe www.didactic.ro, „mărţişorul” vostru, dedicat profesorului drag, poate fi postat.

 

În rubrica De-a dura prin idei, Detectivul M. urmează să fie martor într-un proces de răsunet: copiii supăraţi pe matematică versus numerele. Rolul vostru este să vă imaginaţi deznodământul şi să scrieţi o scenetă.

 

Vreţi să învăţaţi să dansaţi? Profesioniştii de la Trouble Crew vă vor dezvălui secretele streetdance-ului. Aflaţi cum puteţi fi şi voi printre ei, urmând cursurile şcolii de dans Trouble Dance Studio.

 

A doua rezervaţie a ţării ca biodiversitate, Comana, vă oferă alte informaţii care să vă ajute în Concursul Naţional Eco Fun.

 

Câteva legende populare împreună cu alte două poveşti celebre, ecranizate acum în 3 D, şi un exerciţiu de perspicacitate sau de vocabular oferit de rubrica Povestea Vorbei vă vor convinge alături de Sore şi Maroon 5 că ediţia din luna martie are puterea de a transmite poftă de viaţă şi dorinţa de a continua să citiţi. Mai multe detalii pe www.cutezatorii.ro.

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Materiale

Olimpiada -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a X-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Pentru orice problemă, sugestie sau reclamaţie vă rugăm să ne contactaţi la adresa webmaster@olimpiade.ro!