Caută:
Caută aici materiale şi concursuri ...
Căutare avansată
Inapoi la ştiri

Banat Model United Nations (BMUN) - Timişoara

DATA: 2 aprilie 2013      Autor: Echipa olimpiade.ro
Disciplina:
Asociaţia “Tineretul ONU din România”, filiala Banat, vă aşteaptă la o manifestare de zile mari cu ocazia celei de a III-a ediţii a Banat Model United Nations (BMUN), care va avea loc în perioada 26-28 aprilie 2013 în cadrul Universităţii de Vest din Timişoara.

 

Aceasta reprezintă o oportunitate dedicată în special studenţilor dornici să işi îmbunătăţească competenţele profesionale privind comunicarea, discursul public, persuasiunea, concomitent cu deprinderea cunoştiinţelor despre instituţiile, relaţiile şi dreptul internaţional.

De-a lungul timpului, la aceste evenimente au participat studenţi din toate colţurile ţării şi din străinătate, profesori cât şi personalităţi publice recunoscute în mediul academic şi diplomatic. Anul 2013 se anunţă a fi unul promiţător referitor la organizarea celei de a treia ediţii, care aduce în prim plan ca şi temă centrală dezvoltarea sustenabilă: „Sustainable development, as a responsibility to future generations”. Această temă va reprezenta un subiect de dezbatere în cadrul a trei comitete: Consiliul de Securitate; Consiliul Economic şi Social; şi Consiliul European.

 

Proiectul urmăreşte familiarizarea participanţilor cu procedurile şi procesele decizionale specifice organismelor ONU şi UE. De asemenea, se doreşte crearea unui mediu propice dezvoltării personale şi aptitudinilor practice, care nu sunt suficient exersate în cadrul academic. Sunt aşteptaţi şi de data aceasta o nouă generaţie de studenţi dornici de o experienţă unică, precum şi invitaţi de seamă ai mediului academic, economic şi diplomatic.

 

În această ordine de idei, participanţii vor avea şansa să înţeleagă ce presupune activitatea de diplomat, confruntându-se cu situaţii în care îşi vor exersa abilităţile de negociere, persuasiune şi lucru în echipă.

 

Pentru mai multe detalii şi înscriere consultaţi pagina evenimentului: http://www.banat.unyouth.ro/banatmun2013/

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Materiale

Olimpiada -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a X-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Pentru orice problemă, sugestie sau reclamaţie vă rugăm să ne contactaţi la adresa webmaster@olimpiade.ro!