Ultimul voluntar, venit din Malaezia, a aterizat astăzi pe aeroprtul Henri Coanda. Sanjida Farhana este unul din cei zece sudenţi voluntari veniți de pe 3 continente. În perioada 11.02.2013 – 15.05.2013, cei zece voluntari internaționali vor desfăşura activităţi de educaţie non-formală alături de copiii din 10 centre sociale. Împreună, tinerii readuc în scena proiectul C.H.A.N.G.E. (Culture, Humanity and Art for the New Generations’ Evolution), un proiect marca AIESEC București menit să sprijine schimbarea noilor generaţii prin intermediul culturii, răspunderii umanitare, interculturalității şi al artei.
350 de copii cu vârste cuprinse între 4 şi 18 ani, vor afla mai multe despre diversitatea şi toleranţă culturală, strategii pentru eficientizarea comunicării şi lucrul în echipă, arta tradiţională românească şi internaţională, despre noţiuni de bază despre negociere, managementul timpului şi carieră. Pe parcursul a 7 săptămâni, în fiecare centru vor fi organizate intre 2 si 4 sesiuni/săptămână. În fiecare zi, timp de 1,5-2 ore , participanţii vor avea ocazia să exerseze limba engleză, le vor fi sprijinite iniţiativele şi vor invăța prin joacă.
Cu ajutorul echipei de organizare formată din 8 studenți români şi cu sprijinul StudentPlot, parteneri ai proiectului, C.H.A.N.G.E. contribuie la egalizarea şanselor prin crearea unui cadru de dezvoltare propice iniţiativelor participanţilor şi le oferă acestora posibilitatea de a le fi recunoscute meritele şi efortul depus în cadrul ceremoniei de închidere.
Fiind un proiect cu şi despre implicare în societate, singura sursă de finanţare este constuită din donaţii, atat în bunuri şi obiecte, cat şi în bani. Daca vă doriţi să sprijiniti proiectul prin intermediul donaţiilor în bani sau bunuri şi vreţi să aflati mai multe informaţii, accesaţi site-ul www.aiesecbucharest.ro.
*AIESEC este cea mai mare organizaţie de tineri la nivel internaţional, fiind prezentă în 113 ţări şi teritorii, cu o istorie de 63 de ani în dezvoltarea personală şi profesională a tinerilor. Organizaţia oferă tinerilor o experienţă de dezvoltare integrată bazată pe 7700 de oportunităţi de leadership, 5500 de posibilităţi de schimb de experienţă internaţională, 470 de conferinţe anuale, platforme virtuale şi activităţi de învăţare în cadrul unui mediu internaţional. În urmă cu 21 de ani, AIESEC a început activitatea în România, activând în prezent în 15 oraşe.
Adaugă tu primul comentariu: