Caută:
Caută aici materiale şi concursuri ...
Căutare avansată
Inapoi la ştiri

Concursul ″Astra Talent 2015″

DATA: 22 octombrie 2015      Autor: Echipa www.olimpiade.ro
Disciplina:
Concursul ″Astra Talent 2015″ invită copiii cu vârste cuprinse între 8 şi 15 ani să folosească desene, schiţe, picturi, acuarele sau orice alte tehnici permise pentru a crea sau desena o felicitare pentru aniversarea a 30 de ani de activitate SES ASTRA. Concursul începe la data de 1 octombrie 2015 şi se va încheia la data de 30 noiembrie 2015 şi are avea loc în Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, Serbia, Slovacia, Slovenia şi România. Acest regulament se aplică concursului desfăşurat în România. Școlile sau elevii din ciclul primar/gimnazial din Republica Moldova care doresc să se înscrie, trebuie să respecte regulamentul concursului pentru România și legislația în vigoare în Republica Moldova.

Publicul va putea începe să voteze pe pagina web www.astratalent.eu în ziua de luni, 16 noiembrie 2015. Votul publicului se va încheia luni, 30 noiembrie, la miezul nopţii.

Organizatorul va anunţa rezultatele Concursului pe propria pagină web în termen de cel mult trei săptămâni de la încheierea Concursului.

Concurenții încarcă în mod corespunzător formularul de înregistrare la Concurs şi o imagine scanată sau o fotografie de înaltă calitate pe www.astratalent.eu; rezoluţia unei imagini încărcate trebuie să fie de cel puţin 1600 x 1200 pixeli. O condiţie preliminară importantă a participării la Concurs şi a validării Lucrării este completarea tuturor datelor de contact solicitate în formularul de înscriere la Concurs.

Lucrările trebuie să aibă formatul A4 sau A3, indiferent de orientarea paginii. Tehnicile permise sunt arta liniară, pictura în ulei, pictura, desenul sau orice altă tehnică manuală de desen sau pictură care permite scanarea lucrării ca imagine 2D. Grafica pe calculator nu este permisă.

Lucrările câştigătoare vor fi recompensate cu premii.

Vor fi premiate în total 9 lucrări, la două categorii. Juriul specializat va selecta şi va evalua cele mai bune 5 lucrări. Celelalte patru lucrări vor fi desemnate de către public, prin voturi acordate pe pagina web a Concursului. Numărul voturilor acordate de public va fi decisiv în această selecţie; în cazul egalităţii de voturi, clasamentul va fi stabilit în funcţie de popularitatea lucrărilor individuale.

Juriul specializat va acorda următoarele premii:

- Premiul I: iPad 32GB Air WiFi;

- Premiul II: iPad Mini 16GB WiFi;

- Premiul III: iPod Touch 5, 64GB;

- Premiul IV: iPod Touch 5, 32GB;

- Premiul V: un iPod Nano 7, 16GB.

Câştigătorii desemnaţi prin votul publicului vor primi acelaşi premiu; locurile 1 – 4 vor primi câte un telescop Sky Watcher BK707AZ2.

După anunţarea rezultatelor, câştigătorii vor fi contactaţi prin poşta electronică la adresa de e-mail menţionată în formularul de înscriere la Concurs. Concurenţii câştigători vor trimite (i) picturile în original şi (ii) scrisoarea de exprimare a acordului, în original, scrisă de părinte/tutorele legal la adresa Agentului Organizatorului specificată mai jos în termen de cel mult 14 zile de la anunţarea câştigătorilor. Netrimiterea lucrării în original atrage după sine invalidarea dreptului Concurentului câştigător la premiu. Lucrările vor fi trimise la PRAM Consulting, Na Březince 6, 150 00 Praga 5, Republica Cehă (″Agentul Organizatorului″).

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Materiale

Olimpiada -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a X-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Pentru orice problemă, sugestie sau reclamaţie vă rugăm să ne contactaţi la adresa webmaster@olimpiade.ro!