Caută:
Caută aici materiale şi concursuri ...
Căutare avansată
Inapoi la ştiri

Concursul de ateliere interdisciplinare "Aurel Vlaicu" - Sibiu

DATA: 23 decembrie 2015      Autor: Echipa www.olimpiade.ro
Disciplina: Interdisciplinar
Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu, Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr" Sibiu şi Asociaţiunea ASTRA, în colaborare cu alte organizaţii, organizează Concursul de ateliere interdisciplinare "Aurel Vlaicu". Competiţia urmărește să producă o schimbare reală în activitatea la clasă: de la abordarea monodisciplinară, cu accent pe cunoştințe teoretice, spre o abordare deschisă, interdisciplinară, bazată pe investigație, cu accent pe descoperire, pe ceea ce poate să facă elevul folosind cunoştinţele sale. La concurs poate participa orice echipă formată din 2-4 profesori de specialități diferite (Matematică, Biologie, Fizică, Chimie) şi 5-30 elevi de gimnaziu, cu avizul conducerii şcolii şi cu respectarea cerinţelor regulamentului de concurs.

Concursul se organizează pentru domeniul: Activitate sau lecție aplicată şi constă în proiectarea şi realizarea unei activităţi de matematică şi ştiințe, bazate pe investigație/abordări interdisciplinare. Cerinţe privind proiectul:

- să cuprindă: argument, scop, obiective, secvenţe ale activităţii propuse, metode şi mijloace didactice, forme și modalităţi de evaluare;

- să fie redactat ca document Word, Times New Roman, caracter 12, la un rând;

- să conţină 4-8 poze care să ilustreze etape diferite din realizarea activităţii;

- să fie coordonat de un profesor.

Având în vedere caracterul concursului, nu se pot depune contestaţii. Eventualele litigii sunt soluţionate de Comisia de organizare.

Pentru rezultate deosebite se acordă medalii, premii şi diplome. Se acordă premiile I, II, III şi menţiuni, ce vor fi stabilite de Comisia de organizare. Aceeaşi comisie poate acorda premii speciale.

Fişa de înscriere se expediază la adresa de e-mail concurs.ateliereAV@yahoo.com până la data de 30 aprilie 2016, scanată. Lucrările se expediază la aceeași adresă după înscriere, până la data de 8 mai 2016. Rezultatele vor fi comunicate pe site-ul www.cngl.eu, secțiunea Proiectul "Aurel Vlaicu"/Concursul de ateliere interdisciplinare în data de 1 iunie 2016.

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Materiale

Olimpiada -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a X-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Pentru orice problemă, sugestie sau reclamaţie vă rugăm să ne contactaţi la adresa webmaster@olimpiade.ro!