Caută:
Caută aici materiale şi concursuri ...
Căutare avansată
Inapoi la ştiri

Concursul de Chimie "Magda Petrovanu"- Iași

DATA: 15 martie 2016      Autor: Echipa www.olimpiade.ro
Disciplina: Chimie
Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" Iaşi, Facultatea de Chimie (Bd. Carol I, nr. 11 - Corp A). organizează în data de 16 aprilie 2016 cea de a VIII-a ediție a Concursului de Chimie "Magda Petrovanu", care îşi propune să descopere şi să promoveze elevii pasionaţi de chimie, adresându-se atât ciclului gimnazial, cât şi celui liceal, din Iaşi şi din judeţele limitrofe.

Înscrierea elevilor la concurs se face exclusiv online, prin completarea unui formular electronic de înscriere de către cadrul didactic îndrumător (formularul electronic de înscriere a elevilor la concurs se găsește pe site-ul web al concursului: http://concurs.chem.uaic.ro.). 
Data limită pentru înscrierea elevilor este 3 aprilie 2016.

Concursul constă dintr-o probă scrisă tip grilă pe baza tematicii afişate, cu o durată de 1 oră (ciclul gimnazial), respectiv 2 ore (ciclul liceal). Candidaţii pot consulta modele de teste în secțiunea "Tematică și subiecte" pe site-ul concursului.

Premianții probelor de la clasa a XII-a (premiile I, II, III şi menţiune) pot fi declaraţi admiși la concursul de admitere la Facultatea de Chimie, în condițiile respectării celorlalte prevederi ale Metodologiei de admitere la studii universitare de licenţă (diplomă de bacalaureat, dosar complet de înscriere etc.). Studenţii anului I admişi pe baza acestei proceduri, care frecventează cursurile Facultăţii de Chimie, beneficiază de cazare pe perioada primului an universitar şi de bursă de studiu pe perioada semestrului I (în limita resurselor alocate).

Informaţii suplimentare:

- e-mail: concurs@chem.uaic.ro 

- telefon: 0232201063, 232201363.

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Materiale

Olimpiada -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a X-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Pentru orice problemă, sugestie sau reclamaţie vă rugăm să ne contactaţi la adresa webmaster@olimpiade.ro!