Caută:
Caută aici materiale şi concursuri ...
Căutare avansată
Inapoi la ştiri

Concursul judeţean "Magia Crăciunului" - Judeţul Teleorman

DATA: 4 decembrie 2015      Autor: Echipa www.olimpiade.ro
Disciplina:
Cea de a II-a ediţie a Concursului judeţean "Magia Crăciunului", organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman şi Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 6 Alexandria, se desfăşoară în perioada 15 octombrie 2015-15 martie 2016 şi se adresează preşcolarilor şi elevilor din ciclul primar şi cadrelor didactice din unităţile de învăţământ teleormănene.

Data limită de înscriere în concurs este 20 decembrie 2015.

Secţiuni:

- Desen;

- Pictură;

- Felicitări /Colaj.

Pentru înscriere, preşcolarii şi elevii din învăţământul primar trebuie să completeze un formular de înscriere, trimis odată cu lucrările realizate de ei, la următoarea adresă:

Grădiniţia cu Program prelungit nr. 6 Alexandria

Str. 1907, Nr. 45

Alexandria

Judeţul Teleorman

Cod poştal: 140012.

Se va avea în vedere originalitatea lucrărilor, nu se admit contestaţii, lucrările nu se restituie, vor fi luate în considerare lucrări efectuate doar de elevi/preşcolari şi nu se vor acorda premii în obiecte sau bani. Se vor acorda premiile I, II, III şi menţiuni pentru fiecare nivel de clasă/grupă, la fiecare secţiune şi diplome de participare elevilor participanţi şi cadrelor didactice îndrumătoare.

Jurizarea lucrărilor va avea loc în perioada14-15 ianuarie 2016, la Casa Corpului Didactic Teleorman şi va fi făcută de comisia de evaluare şi jurizare, aprobată de ISJ TR.

Lucrările participante la concurs vor fi prezentate şi în cadrul cercurilor pedagogice, iar pe parcursul a două săptămâni acestea vor face subiectul unei expoziţii ce poate fi vizitată de oricine doreşte să vadă realizările micuţilor.

Concursul este organizat cu scopul de a stimula creativitatea copiilor, de a încuraja exprimarea sentimentelor creştine şi înţelegerea evenimentelor şi manifestărilor acestor sărbători, de a cunoaşte diferite forme de manifestare a acestei minunate sărbători în lume, de cunoaştere a tradiţiilor şi a valorilor morale transmise de sărbătorile Crăciunului.

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Materiale

Olimpiada -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a X-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Pentru orice problemă, sugestie sau reclamaţie vă rugăm să ne contactaţi la adresa webmaster@olimpiade.ro!