Caută:
Caută aici materiale şi concursuri ...
Căutare avansată
Inapoi la ştiri

Concursul memorial "SCHWARTZ" - Oradea

DATA: 1 octombrie 2013      Autor: Echipa olimpiade.ro
Disciplina: Fizică
Inspectoratul Şcolar al Judeţului Bihor organizează cea de a XXIII-a ediţie a Concursului memorial de fizică şi chimie „SCHWARTZ” (Schw2013) în data de 9 noiembrie 2013, la Liceul Teoretic „ADY Endre” din Oradea.

 

Conform regulamentului concursului, această manifestare se bucură de participare internaţională. La concurs pot participa elevii claselor a X-a, a XI-a, a XII-a, precum  şi studenţi indiferent de anul de studiu, foşti elevi ai liceului.

 

Înscrierea la concurs se face numai online, pe site-ul http://lady.rdsor.ro/~schwartz/main/iro.htm, unde găsiţi mai multe detalii referitoare la Schw2013 şi la ediţiile mai vechi ale concursului.

 

Şi în acest an se va organiza o Expoziţie de material didactic de concepţie proprie, urmată de o Conferinţă pe teme de fizică experimentală, o ocazie de întâlnire a profesorilor experimentatori, având motoul: „Fizica predată fără experimente devine o simplă culegere de formule neinteligibile”. În cadrul acestei ediţii, prezentarea lucrărilor va avea loc în cadrul unei sesiuni de comunicări. La sfârşitul acesteia, cele mai interesante lucrări vor fi apreciate prin modeste cadouri oferite din partea fundaţiei. Până în data de 26 octombrie 2013 cadrele didactice sunt aşteptate să-şi anunţe intenţia de a participa la întâlnirea profesorilor experimentatori, prin poşta electronică pe adresa din antet şi să descrie în 10-20 de rânduri aparatele ce vor fi expuse sau prezentate la conferinţa pe teme de fizică experimentală (eventual fotografii reprezentative).

Partea a doua a Memorialului (concursul propriu-zis al elevilor şi studenţilor, precum  şi celelalte activităţi), se va desfăşura asemănător ediţiilor anterioare, pe baza programului provizoriu. Programul detaliat va fi publicat pe site-ul concursului până la 2 noiembrie 2013.

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Materiale

Olimpiada -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a X-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Pentru orice problemă, sugestie sau reclamaţie vă rugăm să ne contactaţi la adresa webmaster@olimpiade.ro!