Caută:
Caută aici materiale şi concursuri ...
Căutare avansată
Inapoi la ştiri

Concursul Naţional de Arte Plastice şi Decorative

DATA: 13 mai 2013      Autor: Echipa olimpiade.ro
Disciplina: Arte plastice
Cea de a IX-a editie a Concursului National de Arte Plastice si Decorative va fi organizata de Scoala “Anastasia Popescu” si Gradinitele “Arc-en-Ciel” in zilele de 17 si 18 mai 2013.

 

Vineri, 17 mai 2013in sediul Gradinitelor “Arc-en-Ciel” din str. Ion Heliade Radulescu nr. 18 (reper: Parcul Obor – Str. Avrig)incepand cu ora 15.00, se desfasoara concursul pentru prescolari (categoriile de varsta A1 si A2).

 

Sambata, 18 mai 2013, in sediul Scolii „Anastasia Popescu” din str. Popa Nan nr. 47B, de la ora 10.00, sunt invitati sa participe elevii din clasele primare si gimnaziale (categoriile B1 – B4) si elevii Liceului „N. Toniza” (categoriile C1-C2).

 

In ambele zile, parintii sunt asteptati la traditionalul Art Café, unde, cu sevaletele, culorile si pensulele potrivite, se pot alatura celor mici in demersul artistic.

 

Pentru ca tema editiei anterioare, ,„Prietenii de langa noi, necuvantatoarele”,  a fost o sursa exceptionala de inspiratie pentru cei  mici, astfel incat am avut bucuria sa primim cele mai frumoase lucrari din toate cele opt editii ale concursului, am decis sa o reluam si in acest an.

Tema noastra se subscrie unui proiect deja consacrat al Scolii „Anastasia Popescu”, o serie de expozitii bianuale cu acelasi nume. Dezvoltat cu deosebire in cadrul Clubului de Artă „Usor, usor, pasim in lumea artelor…”, sub indrumarea d-nei profesoare Roxana Maria Cioata, artist plastic, proiectul s-a bucurat intotdeauna de mare succes in randul artistilor mai mici sau mai mari, care i-au adus drept „modele” chiar pe micii prieteni necuvantatori de acasa! Si, pentru ca acestia nu pot fi alaturi de noi si in timpul concursului, participantii sunt rugati sa aduca pentru inspiratie un substitut fotografic pentru vedetele editiei. Singura conditie este ca imaginea sa fie o fotografie obisnuita, in care prietenii sarbatoriti sa apara in ipostaze naturale. Nu pot fi folosite drept model picturi, sculpturi sau alte tipuri de interpretare artistica.

Pentru sectiunea de icoane, in acest an introducem o tema obligatorie – este vorba despre Sfintii Imparati Constantin si Elena.

 

Pentru orice alte detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon 0722805777 sau prin e-mail, la adresa fundatia@sfmaria.ro

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Materiale

Olimpiada -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a X-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Pentru orice problemă, sugestie sau reclamaţie vă rugăm să ne contactaţi la adresa webmaster@olimpiade.ro!