Caută:
Caută aici materiale şi concursuri ...
Căutare avansată
Inapoi la ştiri

Concursul “Student pentru o zi” - Suceava

DATA: 25 martie 2013      Autor: Echipa olimpiade.ro
Disciplina:
Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV) organizează cea de-a VI-a ediţie a concursului pentru elevi „Student pentru o zi”, oferind liceenilor din Regiunea Nord-Est oportunitatea de a trăi o experienţă universitară, într-un context competitiv. Manifestarea va avea loc sub forma unui concurs individual pentru elevii claselor a XII-a, în zilele de 23, 30 martie şi 20 aprilie 2013, şi sub forma unui concurs pe echipe pentru elevii claselor a XI-a, în perioada 17-18 mai 2013. Competiţia este adresată liceenilor din judeţele Suceava, Botoşani, Neamţ, Iași, Bistrița-Năsăud și Harghita.

 

Domeniile concursului individual pentru elevii claselor a XII-a sunt: Economie, Istorie, Geografie, Ştiinţe socio-umane (23 martie), Română, Engleză, Franceză (30 martie) şi Informatică, Electronică-Automatizări, Biologie vegetală, Fizică (20 aprilie).

 

Premiile oferite constă în certificate de agrementare însoţite de scutirea taxelor de înscriere şi înmatriculare pentru concursul de admitere la programele de studii ale USV. De asemenea, premiile I, II şi III oferă elevilor, la alegere, abonamente pentru o lună la bazinul de înot al USV, la sala de forţă sau la manifestările culturale care vor avea loc în Auditorium „Joseph Schmidt”. Toţi elevii participanţi, precum şi profesorii însoţitori, vor primi diplome de participare.

 

Elevii participanţi şi profesorii însoţitori vor fi invitaţi să viziteze campusul universitar şi să cunoască oferta educaţională a USV, să asiste la o prelegere a unui cadru universitar şi să participe la diverse activităţi recreative alături de studenţii şi profesorii USV. 

 

Domeniile pentru clasa a XI-a sunt similare cu cele pentru clasa a XII-a, iar propunerile de proiecte ale elevilor din clasele a XI-a pot fi trimise până pe 6 aprilie 2013.

 

Mai multe detalii privind desfăşurarea acestei manifestări pot fi găsite pe ite-ul http://www.1zi.usv.ro/.

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Materiale

Olimpiada -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a X-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Pentru orice problemă, sugestie sau reclamaţie vă rugăm să ne contactaţi la adresa webmaster@olimpiade.ro!