Caută:
Caută aici materiale şi concursuri ...
Căutare avansată
Inapoi la ştiri

Cursuri intensive de limba franceză pentru copii, adolescenţi şi adulţi - Iaşi

DATA: 28 iunie 2013      Autor: Echipa olimpiade.ro
Disciplina: Limba franceză
Institutul francez Iasi organizeaza in perioada iunie-iulie 2013 cursuri de vara pentru copii, adolescenti si adulti, astfel:


CURSURI INTENSIVE DE LIMBA FRANCEZA PENTRU COPII

Cursurile sunt adaptate publicului tanar, pe paliere de varsta, si propun un mod de lucru interactiv si agreabil. Elevii sunt incurajati sa-si valideze competentele, obtinand o diploma internationala DELF (DELF Prim, pentru ciclul primar, si DELF Junior, pentru gimnaziu).


• Caravana copiilor
Caravana copiilor cuprinde ateliere tematice si activitati ludice: teatru de marionete construite chiar de copii, cantece, ghicitori, jocuri in limba franceza. Cursul are loc intr-un autobuz special amenajat pentru asemenea activitati si pozitionat in imediata apropiere a Institutului francez Iasi, in care copii vor invata franceza jucandu-se si simtindu-se ca in vacanta.

Structura: 3 saptamani, zilnic cate 2 ore
Loc de desfasurare: Caravana Institutului francez Iasi/Bibliobus des enfants, autobuz special utilat pentru a-i primi pe prichindei si a-i conduce in aventura vacantei de vara „à la française”!


• 6 limbi romanice intr-un singur curs pentru copii
Acest curs ofera copilului un program educativ dinamic pentru perioada de inceput a vacantei de vara. Institutul francez Iasi propune astfel o noua modalitate eficienta si ludica de exersare a notiunilor de baza ale limbilor romanice prin intermediul unor activitati din stiinte, matematica, istorie, geografie si tehnologie, totul pornind de la limba materna, limba romana. Cursul este destinat copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 11 ani.
 

Structura: 3 saptamani, cate 2 ore in fiecare zi, in perioada 17 iunie - 12 iulie 2013
Loc de desfasurare: Institutul francez Iasi


• Modul intensiv de vara de pregatire a examenelor DELF Junior, sesiunea noiembrie 2013
Institutul francez Iasi organizeaza cursuri de pregatire DELF si simulari de examene pentru elevii de gimnaziu si liceu. Diplomele DELF sunt utile atat elevilor care doresc sa se inscrie la liceu in clase bilingve, elevilor de liceu care vor avea doua probe de limbi straine la bacalaureat (DELF-ul putand fi echivalat cu una dintre ele), cat si elevilor de gimnaziu, in contextul noilor reglementari ale Legii Educatiei. Aceasta stipuleaza introducerea in anii urmatori a Portofoliului educational al elevului intre criteriile de admiterea la liceu.
Valabile pe viata, diplomele DELF sunt recunoscute international, atat pentru studiile universitare in spatiul francofon, cat si in viitoarea cariera.

Structura: 20 de ore in luna iulie + 20 de ore in lunile septembrie-octombrie 2013
Loc de desfasurare: Colegiul National Iasi


CURSURI INTENSIVE DE LIMBA FRANCEZA PENTRU ADULTI

Beneficiind de o echipa de profesori de elita si de cele mai moderne metode de predare, Institutul francez Iasi este unicul centru de examen din zona Moldovei care elibereaza diplome si atestate de limba franceza recunoscute international. Cursurile oferite de IFI asigura cunostinte generale si specifice de limba, cultura si civilizatie franceza intr-un mediu placut si antrenant. Cursurile de franceza generala se adreseaza tuturor celor care doresc sa-si insuseasca o limba de circulatie internationala pentru a putea comunica in diverse situatii personale sau profesionale.

Cursantii au posibilitatea de a obtine atestate si diplome (DELF-DALF) care certifica utilizarea limbii franceze, in functie de nivel – A1, A2, B1, B2, C1, C2. Persoanele care doresc sa studieze in Franta sau sa emigreze in Canada pot sustine la IFI testele internationale TEF, e-TEF, TEFaQ si e-TEFaQ.

Oferta de cursuri intensive are in vedere atat franceza generala, franceza afacerilor, franceza medicala, franceza pentru turism, cat si franceza juridica.

Structura: module intensive de 54 de ore, timp de 4 saptamani
Loc de desfasurare: Institutul francez Iasi


Alte beneficii pentru cursantii Institutului francez Iasi:
• Abonament gratuit la Biblioteca multimedia a IFI pentru cursanti, pe durata cursului
• Reduceri de 10% pentru elevi, studenti si pensionari, membri ai aceleiasi familii, grupuri gata constituite (minimum 7 persoane)
• Posibilitate de plata prin Card
• Reduceri de 15% pentru posesorii de carduri ISIC, IYTC si ITIC
• Reducere pentru cursurile A1 + A2, B2, C1
• Prioritate in obtinerea de invitatii la evenimentele culturale ale IFI



Inscrierile la cursuri se fac la sediul IFI, de luni pana joi, de la 09.00 la 12.00, si de la 13.00 la 18.00, vineri de la 9.00 la 16.00.

 

Inscrierile la urmatoarele examene DELF-DALF, sesiunea 16-17 noiembrie 2013, se fac pana pe sambata, 9 noiembrie.

 

Pentru inscrieri si informatii suplimentare:
Tel.:
0232.267.637, 0788.437.485 sau 0769.056.203;
Mail: mailto:equipe.iasi@institutfrancais-roumanie.com;;
Web: www.institutulfrancez.ro (pagina Iasi);
Direct la sediul IFI: bd. Carol I nr. 26, Iasi (vizavi de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, langa Arhivele Nationale Iasi), in intervalul orar indicat mai sus.

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Materiale

Olimpiada -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a X-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Pentru orice problemă, sugestie sau reclamaţie vă rugăm să ne contactaţi la adresa webmaster@olimpiade.ro!