Caută:
Caută aici materiale şi concursuri ...
Căutare avansată
Inapoi la ştiri

Expoziţia şi Concursul judeţean de creaţie în limba engleză "HALLOWEEN FUN" - Craiova

DATA: 21 octombrie 2015      Autor: Echipa www.olimpiade.ro
Disciplina: Limba engleză
Şcoala Gimnaziala "Alexandru Macedonski" Craiova organizeaza Expoziţia şi Concursul judeţean de creaţie în limba engleză "HALLOWEEN FUN".

Expozitia județeană se adreseaza copiilor de 7-11 ani din Craiova și judetul Dolj. Expoziția constă în realizarea unor POSTERE/DESENE/MĂȘTI dedicate sarbatorii de Halloween. Se acceptă numai lucrări originale, lucrate manual, cu mesaje în limba engleză dedicate sărbătorii de Halloween, etichetate pe partea din spate cu numele elevului realizator, clasa, școala și profesorul coordonator. Vor participa maximum 4 elevi pe serie. Data limită de trimitere a lucrărilor este 30 octombrie 2015. Lucrarile pot fi trimise la secretariatul Școlii Gimnaziale "Alexandru Macedonski" Craiova (str. Castanilor nr. 4, Craiova, județul Dolj) sau pe e-mail (la adresa simonasalceanu@yahoo.com) .

Perioada de jurizare este 31 octombrie - 10 noiembrie 2015.

Concursul județean de creație "HALLOWEEN FUN" se adresează elevilor cu vârste cuprinse între 11- 14 ani. Concursul constă în realizarea unor POVEȘTI/ COMPUNERI în limba engleză dedicate sărbătorii de Halloween. Elevii participanți vor redacta lucrîrile pe baza unui set de cuvinte de sprijin, legate de tema concursului, pe data de 31 octombrie 2015, la Școala Gimnazială "Alexandru Macedonski". Timpul de lucru alocat redactării acestor povești/ compuneri este de 120 minute.Vor participa maximum 2 elevi pe serie. Elevii vor fi prezenți la școala organizatoare la ora 9:00. Profesorii coordonatori vor completa tabelul și il vor atașa pe e-mail la adresa andrada hinoveanu@yahoo.com până la data de 29 octombrie 2015.

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Materiale

Olimpiada -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a X-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Pentru orice problemă, sugestie sau reclamaţie vă rugăm să ne contactaţi la adresa webmaster@olimpiade.ro!