Caută:
Caută aici materiale şi concursuri ...
Căutare avansată
Inapoi la ştiri

Festivalul de teatru în limba engleză «Ingenious Drama Festival» - Bacău

DATA: 2 iulie 2013      Autor: Echipa olimpiade.ro
Disciplina: Actorie - teatru
În perioada 14-20 iulie 2013 va avea loc, la Bacău, cea de-a XIV-a ediție a Ingenious Drama Festival, un festival de teatru anual în limba engleză organizat de și pentru tineri. Sunt așteptate la Bacău trupe de teatru din toate colțurile țării.

 

Pentru că ID Fest înseamnă noi experiențe și evoluție, anul acesta organizatorii vin cu o noutate importantă: secțiunea experimentală “Work-in-progress”.

 

Așadar, dacă aveți între 15 și 18 ani, vă place teatrul și doriți să vă dezvoltați skill-urile artistice într-o atmosfera creativă de festival, așa cum va fi între 14 și 20 iulie la Teatrul Bacovia, o puteți face înscriindu-vă până pe 3 iulie.

 

Câțiva adolescenți norocoși și talentați vor avea ocazia de a lucra împreună cu trainerii în workshop-uri special gândite. Aceștia vor studia și își vor perfecționa arta monologului, scopul final fiind crearea unui moment de tipul “one-man show” care va fi prezentat la finalul festivalului. Juriul alcătuit din profesioniști în domeniul teatrului vor oferi feedback individual tuturor tinerilor dina ceastă secțiune și vor alege cea mai bună reprezentație

 

Condiții: să aveți 15-18 ani și să fiți liceeni; să nu fiți membri activi în trupele participante la ID Fest anul acesta, să nu aveți vreo altă reprezentație one-man în pregătire sau care să fie prezentată în altă competiție, să fiți disponibili pe toată perioada festivalului.

 

Cum aplicați: completați formularul de aplicație din fişierul ataşat, îl trimiteți la adresa office@ idfest.ro cu mențiunea “for experimental section” și atașați o fotografie relevantă (recentă și la rezoluție ridicată). Participanții din afara orașului vor plăti o taxă de 80 de lei (cazare, masă, etc.), în timp ce adolescenții din Bacău vor plăti 40 de lei. Toți participanții selectați vor avea acces la absolut toate activitățile din festival.

Detalii aici.

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Materiale

Olimpiada -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a X-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Pentru orice problemă, sugestie sau reclamaţie vă rugăm să ne contactaţi la adresa webmaster@olimpiade.ro!