Caută:
Caută aici materiale şi concursuri ...
Căutare avansată
Inapoi la ştiri

Festivalul naţional "Copilăria – un univers magic" - Slatina

DATA: 31 mai 2013      Autor: Echipa olimpiade.ro
Disciplina: Limba română
Colegiul Naţional  Vocaţional „ Nicolae Titulescu”, Slatina, judeţul Olt, vă invită să vă participaţi la cea de a II-a editie a Festivalului naţional „Copilăria – un univers magic”, care va avea loc sâmbătă, 1 iunie 2013.  adresat elevilor din clasele V- XII.

 

Acest festival reprezintă o ocazie excelentă pentru elevi de a-şi lăsa imaginaţia şi propriile trăiri să se exteriorizeze, materializându-se în eseuri şi creaţii plastice, dezvoltându-le gustul pentru frumos, spiritul autocritic şi asigurând conştientizarea importanţei perioadei pe care o trăiesc în formarea personalităţii şi a viziunii asupra vieţii.

 

Festivalul are 3 secţiuni :

 

1. Concurs de eseuri în limbile română, franceză şi engleză despre copilărie

2. Concurs de creaţii plastice, fotografii, ppt,  pe aceeaşi temă

3. Comcurs de teatru

 

-                    Secţiunea concurs de eseuri: Eseurile nu vor depăşi o pagină A4 şi vor respecta tematica. În partea  dreaptă sus se vor preciza pentru fiecare eseu numele şi prenumele elevului, al profesorului îndrumător, şcoala de provenienţă. Fiecare şcoală poate participa cu maxim 10 eseuri indiferent de limbă. Evaluarea acestei secţiuni se va face de către o comisie stabilită de ISJ Olt în săptămâna premergătoare acestei manifestări, iar rezultatele vor fi anunţate în cadrul festivităţii de premiere de sâmbătă, 1 iunie 2013, ora 18.00

 

-                    Secţiunea concurs de creaţii plastice, fotografii, ppt: Compoziţiile plastice vor fi realizate într-o tehnică de lucru la alegere respectând tematica indicată. Ppt –urile vor fi create în lb. română, franceză şi engleză şi vor fi trimise pe mailul amintit mai sus. Pe fiecare lucrare şi ppt în colţul din dreapta sus, se vor specifica titlul lucrării, numele şi prenumele elevului, clasa, numele şi prenumele cadrului didactic îndrumător, şcoala, localitatea, judeţul. Fiecare şcoală poate participa cu maxim 10 lucrări, inclusiv ppt –uri ,indiferent de limbile în care sunt create.

Evaluarea acestei secţiuni se va face de către o comisie stabilită de ISJ Olt în săptămâna premergătoare acestei manifestări, iar rezultatele vor fi anunţate în cadrul festivităţii de premiere de sâmbătă, 1 iunie 2013, ora 18.00

 

-                    Secţiunea concurs de teatru:  Piesele de teatru nu vor depaşi 15 -20 de minute, iar trupele nu pot avea mai mult de 8 membri. Spectacolul se va desfăşura la Centrul Cultural “Eugen Ionescu” Slatina, sâmbătă, 1 iunie 2013, între orele 10.00 – 16. 00. Juriul va fi compus din reprezentanţi ai ISJ Olt şi personalităţi culturale locale, iar preşedintele juriului va fi un actor profesionist de la un teatru de prestigiu bucureştean. Pentru detalii privind recuzita şi efectele sonore pe care doriţi să le folosiţi în piese vă rugăm să ne trimiteţi mai multe detalii pe mailul amintit mai sus.

Trupele din ţară care doresc să vină de vineri seara în oraş vor fi cazate la un hotel sau internat. Transportul până în Slatina şi masa intră în atribuţiile trupelor participante.

 

Festivitatea de premiere pentru toate secţiunile va avea loc tot sâmbătă, 1 iunie 2013, ora 18.00, la Centrul Cultural “Eugen Ionescu” Slatina.

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Materiale

Olimpiada -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a X-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Pentru orice problemă, sugestie sau reclamaţie vă rugăm să ne contactaţi la adresa webmaster@olimpiade.ro!