Caută:
Caută aici materiale şi concursuri ...
Căutare avansată
Inapoi la ştiri

Innovation Labs – program de mentorat pentru studenti

DATA: 13 februarie 2013      Autor: Echipa olimpiade.ro
Disciplina: Informatică
12 echipe de studenti din facultăti tehnice au posibilitatea de a intra într-un program de mentorat de 4 luni, în care pot dezvolta o idee de produs/aplicatie, sprijiniti de mentori experimentati din industria IT&C.

 

Innovation Labs este un proiect national al TechSoup si TechLounge, realizat cu sprijinul Microsoft România, care cultivă spiritul inovator al tinerilor din facultăti tehnice si îl completează cu notiuni de leadership, marketing, management sau cercetare de piată.

 

Pentru a lua parte la mentorat studentii trebuie să participe la un hackathon organizat la Universitatea Politehnică din Bucuresti. Innovation Labs Hackathon va avea loc pe 2 martie 2013 si va consta într-un maraton de 24 de ore de programare si incubat idei din domenii precum sănătate, jocuri, lifestyle si fitness.

 

După hackathon, cele mai bune 12 echipe se vor alătura programului de mentorat care va dura 4 luni. Înscrierile se pot face până pe 27 februarie 2013, completând formularul special dedicat de pe www.innovationlabs.ro.

 

Printre mentorii care vor fi alături de tinerii IT-sti la Innovation Labs se numără: Andrei Pitis - angel investor si Presedinte al Asociatiei Nationale a Industriei de Software, Radu Georgescu – CEO Avangate, Monica Ene Pietrosanu – R&D Country Manager Intel România, Daniel Gârlasu – Sales Manager Oracle România, Todi Pruteanu – Business Strategy Manager Microsoft România, Vladimir Oane – cofondator UberVu si Razvan Rughinis - profesor la Facultatea de Automatică si Calculatoare, se arată într-un comunicat de presă al TechSoup România.

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Materiale

Olimpiada -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a X-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Pentru orice problemă, sugestie sau reclamaţie vă rugăm să ne contactaţi la adresa webmaster@olimpiade.ro!