Caută:
Caută aici materiale şi concursuri ...
Căutare avansată
Inapoi la ştiri

Olimpicii laureaţi la concursurile internaţionale premiaţi de Ministerul Educaţiei

DATA: 29 martie 2013      Autor: Echipa olimpiade.ro
Disciplina:
Ministrul Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie, a acordat luni, 25 martie 2013, la sediul MEN,premii în bani elevilor şi profesorilor care au obţinut rezultate deosebite la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe pentru Juniori şi la Turneul Internaţional de Informatică – Shumen (Bulgaria), în perioada noiembrie-decembrie 2012.

 

La evenimentul organizat de minister, au fost premiaţi 11 elevi, 21 de cadre didactice şi cele 11 unităţi de învăţământ în care aceştia îşi desfăşoară activitatea. Suma totală a premiilor a fost de 176.966 de lei.

 

Dintre cele 11 distincţii7 medalii sunt de argint (şase au fost cucerite la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe pentru Juniori, respectiv o medalie la Turneul Internaţional de Informatică Shumen). Celelalte 4 medalii sunt de bronz şi au fost obţinute de către elevii participanţi la Turneul Internaţional de Informatică.

Pentru fiecare medalie de argint obţinută la olimpiadele internaţionale, s-au acordat 8.080 de lei, în timp ce pentru fiecare medalie de argint obţinută la concursuri internaţionale/regionale, s-au acordat 3.670 de lei

Medaliaţii cu bronz au fost recompensaţi cu 2.860 de lei pentru fiecare medalie.

Rezultatele pentru care s-au decernat aceste premii au fost înregistrate ulterior festivităţii de premiere pe care Ministerul Educaţiei Naţionale şi Guvernul României au organizat-o, în luna noiembrie 2012. Atunci, MEN a onorat cele 166 de distincţii obţinute de olimpicii români în anul şcolar 2011-2012 la olimpiadele şi concursurile internaţionale. Palmaresul a inclus 42 de medalii de aur (locul I), 52 de medalii de argint (locul II), 33 de medalii de bronz (locul III) şi 39 de menţiuni.

 

Lista cu elevii, cadrele didactice şi unităţile de învăţământ premiate luni, 25 martie, la sediul Ministerului Educaţiei Naţionale, poate fi consultată aici: http://legestart.ro/wp-content/uploads/2013/03/lista-cu-elevii-profesorii-si-unitatile-scolare-care-vor-fi-premiate-conf-OMEN-318213.2013.pdf

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Materiale

Olimpiada -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a X-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Pentru orice problemă, sugestie sau reclamaţie vă rugăm să ne contactaţi la adresa webmaster@olimpiade.ro!