Caută:
Caută aici materiale şi concursuri ...
Căutare avansată
Inapoi la ştiri

Săptămâna taberelor elveţiene

DATA: 3 martie 2016      Autor: Echipa www.olimpiade.ro
Disciplina:
România va găzdui Săptămâna taberelor elveţiene, în perioada 7-11 martie 2016, în sediile IntegralEdu, cel mai important furnizor de tabere educaţionale din ţara noastră. Manifestarea este destinată familiilor care îşi trimit copiii în tabere în străinătate. Participanţii se vor putea informa în legătură cu ofertele şcolilor din Elveţia care oferă astfel de programe. La acest eveniment pentru prima dată instituţiile organizatoare elveţiene oferă o reducere de 20% la programele de tabere educaţionale pentru tinerii români.

Programele din taberele elveţiene se desfăşoară în limba engleză, franceză sau germană, în funcţie de opţiunea fiecăruia şi sunt asistate de personal nativ al limbii de studiu.

La Săptămâna Elveţiană vor participa 3 centre de limbi străine şi universităţi care organizează tabere educaţionale pentru tineri cu vârste cuprinse între 4 si 16 ani, respectiv peste 16 ani.

The American School of Switzerland (TASIS) in Lugano oferă o tabără unde copiii pot face primii paşi în arta culinară, fiind asistaţi de chefi internaţionali celebri. Tot la TASIS se vor putea accesa şi cursuri de fashion, film sau arhitectură.

Şi Swiss Education Academy, una dintre cele mai prestigioase instituţii internationale destinate industriei de hospitality, oferă activităţi educative în domeniul hotelier şi culinar (lumea ciocolateriei, patiseriei şi brânzeturilor elveţiene).

Staţiunea Verbier, aflată în apropiere de Montreux, la altitudinea de 1500 de m, va găzdui copii cu vârste între 3 şi 14 ani şi le va oferi activităţi educative şi recreative în limba aleasă (mountainbike, gătit în aer liber, focuri de tabără).

Cei care doresc să beneficieze de ofertele Săptămânii Elveţiene sunt asteptaţi la sediul IntegralEdu, din Bd. Magheru 41 sau în oricare din birourile din Constanţa, Craiova, Galaţi, Timişoara, în fiecare zi începând cu ora 10.00, până la 17.00, de luni până vineri.

Pentru mai multe informatii puteti accesa www.Integraledu.ro, www.worldeducation.ro si pagina de FB www.facebook.com/Integraledu.ro.

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Materiale

Olimpiada -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a X-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Pentru orice problemă, sugestie sau reclamaţie vă rugăm să ne contactaţi la adresa webmaster@olimpiade.ro!