Caută:
Caută aici materiale şi concursuri ...
Căutare avansată
Inapoi la ştiri

Şcoala de Inovaţie 2013 şi-a desemnat câştigătorii

DATA: 26 august 2013      Autor: Echipa olimpiade.ro
Disciplina:
Adrem Invest a continuat in acest an programul de responsabilitate sociala – Scoala de Inovatie, lansat in anul 2012. Proiectul se adreseaza elevilor din sistemul preuniversitar, clasele IX – XII, din orasele: Alba Iulia, Alexandria, Baia Mare, Bistrita, Brasov, Craiova, Cluj Napoca, Drobeta Turnu-Severin, Miercurea Ciuc, Pitesti, Ramnicu Valcea, Satu Mare, Sibiu, Slatina, Suceava, Targu Jiu, Targu Mures, Zalau.

Programul Scolii de Inovatie a fost structurat in trei parti majore: etapa de inscrieri, etapa de preselectie a echipelor castigatoare si Tabara Scolii de Inovatie – unde se vor premia cele mai bune 3 proiecte inscrise:

- In prima etapa, desfasurata in perioada 1 iunie – 7 iulie, elevii din cele 18 orase au fost invitati, in echipe de cate doua persoane, sa isi inscrie ideea proiectului pe pagina de Facebook a Scolii de Inovatie (https://www.facebook.com/scoaladeinovatie) ;

- In perioada 8 – 21 iulie, s-a realizat jurizarea proiectelor, urmand sa fie selectat cel mai creativ si mai relevant proiect pe tema data din fiecare oras. Anuntarea proiectelor selectate si, implicit, a elevilor invitati in Tabara Scolii de Inovatie s-a facut pe data de 22 iulie.

- Cele 18 echipe selectate au participat la Tabara Scolii de Inovatie, desfasurata in perioada 5 – 11 august. In cadrul taberei, timp de o saptamana, elevii au participat la activitati creative, sportive si educationale, fiecare zi fiind dedicata unei anumite teme.

Castigatorii editiei de anul acesta a Taberei Scolii de Inovatie sunt:


Locul I: Adrian Sorin Mare & Delia Panca din Tg. Mures
Locul II: Alexandru Jecan & Diana Lavinia Pop din Zalau
Locul III: Andreea Musat din Tg. Mures
Premiul special: Ionut Ferenti & Richard Alexandru Roman din Baia Mare

In cadrul acestei tabere au învăţat ce înseamnă inovaţia de la profesionişti din diverse domenii, precum tehnologie, artă, mediu sau sport. Printre speakeri s-au numărat Adrian Bodea, un important om de afaceri, Tudor Chirilă, Andrei Coşuleanu şi Alex Găvan, un celebru speaker motivaţional. De asemenea, din agenda activităţilor nu au lipsit jocurile, drumeţiile şi activităţile în aer liber, care au completat experienţa frumoasă a inovaţiei.

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Materiale

Olimpiada -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a X-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Pentru orice problemă, sugestie sau reclamaţie vă rugăm să ne contactaţi la adresa webmaster@olimpiade.ro!