Caută:
Caută aici materiale şi concursuri ...
Căutare avansată
Inapoi la ştiri

Tabăra de Teatru și Film ACTORKIDS

DATA: 25 mai 2016      Autor: Echipa www.olimpiade.ro
Disciplina: Actorie - teatru
În acest an, Tabăra de Teatru și Film se va desfășura în perioada 11 - 17 iulie, la munte, în Vila Acuarelle, în apropiere de Cheia. Tabăra se adresează tinerilor între 12 și 16 ani.

Programul Taberei de Teatru și Film ACTORKIDS (tabără de vară pentru copii și adolescenți) este coordonat de regizorul de teatru Adriana Zaharia și de prof. univ. dr. arta actorului de teatru și film la UNATC București, dl. Mircea Gheorghiu. 
Sub directa lor coordonare, vor susține cursuri Monica Florescu (actriță) - curs actorie, ecologie, Virgil Bălan (psiholog) - va aplica teste psihologice atestate pentru orientarea profesională a copiilor și adolescenților, Tjeerd Van der Zee (specialist IT) - operare PC, folosire software computere-editare foto, video - și Tudor Predescu (artist fotograf) - curs fotografie începători, ședințe foto casting pentru participanți.

Prima ediție a Taberei de Teatru și Film ACTORKIDS  a fost foarte apreciată de copiii, părinții și profesorii invitați, beneficiind de prezența  celor doi profesori coordonatori care vor conduce activitatea taberei și în acest an, cât și de participarea extraordinară a prof. univ., regizor Sanda Manu și a prof. univ. dr. Grigore Leșe. În acest an, vor fi invitate, deasemeni, câteva personalități din zona teatru-film, care vor veni să împărtășească din experiența lor, copiilor, dar și tinerilor profesori.
Copiii selectați prin intermediul unui casting de către echipa de organizatori a Taberei de Teatru și Film au participat la cursuri de actorie, expresivitate, vorbire scenică, echitație, comunicare, limba engleză predată prin intermediul teatrului și activități culturale și turistice în zonele turistice din împrejurimi: ferma de echitație de la Pănicel (Bran), unde au făcut cursuri de echitație cu instructori profesioniști. Copiii au realizat primele lor scenarii de film și au făcut primele filmulețe de autor, în mici echipe de lucru, sub coordonarea actorilor, a unui operator profesionist și a  unui regizor de film, invitați să participe la tabăra de teatru și film.
Tabăra cuprinde următoarele facilități:
- 5 nopți cazare in camera cu 2/3 paturi

- pensiune completă, program zilnic, organizat, desfășurat sub supraveghere și îndrumare

exerciții zilnice de comunicare și expresivitate, extrase din metoda de arta actorului de teatru și film

- curs de play-writing(scriere de texte de teatru), inspirate de viața copiilor, cu directa lor participare

- curs de fotografie începători, cu instructor fotograf profesionist

- casting pentru copii, fișe de casting și fotografii de casting

- ateliere pe  înțelesul copiilor de scenaristică și actorie de film, prin joc organizat

- vizionări de filme importante din filmografia universală, cu actori-interpreți copii, discutarea filmelor după vizionare

-cursuri de operare și utilizare a softurilor de prelucrare film și fotografie, la nivel începători, cu instructor profesionist

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Materiale

Olimpiada -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a X-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Pentru orice problemă, sugestie sau reclamaţie vă rugăm să ne contactaţi la adresa webmaster@olimpiade.ro!