Caută:
Caută aici materiale şi concursuri ...
Căutare avansată
Inapoi la ştiri

Tabere internationale de limba engleza Shakespeare School

DATA: 6 martie 2013      Autor: Echipa olimpiade.ro
Disciplina: Limba engleză
Scopul principal al programelor de vara este de a oferi timp de 2 saptamani, cursuri de limba engleza de un inalt standard profesional, alaturi de o mare varietate de activitati sociale, culturale si sportiv-recreative, excursii de o zi si de jumatate de zi, cazare in campus si pensiune completa. Totul se va desfasura într-un mediu multinational, in care se intalnesc circa 200 de copii si tineri din 20-30 de tari.


Taberele se vor desfasura in locatii prestigioase precum: Oxford, Cambridge, Londra, Edinburgh sau chiar Miami.

1. Tabara internationala de limba engleza „Harrow House Summer Camp” – 9 - 14 ani, se desfasoara in orasul Swanage, care este situata la aproximativ 2 ore si jumatate de Londra. Este o statiune pe coasta de sud a Angliei, cu intinderi lungi de plaje si peisaje minunate. Colegiul International Harrow House a fost fondat in 1969 si continua sa ofere cursuri de calitate pentru tineri din peste 60 de tari. Colegiul este acreditat de British Council si este membru English UK. Perioada: 27 iulie – 10 august 2013.

Oferta pentru tabara de vara „Harrow House Summer Camp” poate fi descarcata deaici: http://shakespeare-school.ro/engleza-copii/tabere-engleza/harrow-house-summer-camp-9-14-ani


2. Tabara internationala de limba engleza "London Experience" - 15 - 22 ani. Timp de doua saptamani, vei urma cursuri de engleza la University College London, una dintre universitatile de top din Marea Britanie. Pe langa asta, vei vizita atractiile turistice din Londra si din imprejurimi si vei descoperi cum traiesc si cum se distreaza londonezii. Perioada: 28 iulie – 11 august 2013.


Oferta pentru tabara de vara „London Experience” poate fi descarcata de aici: http://shakespeare-school.ro/engleza-tineri/tabere-engleza/london-experience-15-22-de-ani


Pentru lista completa a programelor de vara organizate de centrul Shakespeare School, va invitam sa accesati site-ul http://shakespeare-school.ro/tabere. Locurile sunt limitate la 10-15 participanti pentru fiecare destinatie in parte!

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Materiale

Olimpiada -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a X-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Pentru orice problemă, sugestie sau reclamaţie vă rugăm să ne contactaţi la adresa webmaster@olimpiade.ro!