Caută:
Caută aici materiale şi concursuri ...
Căutare avansată
Inapoi la ştiri

“Zilele Studentului Electronist” - Iaşi

DATA: 12 aprilie 2013      Autor: Echipa olimpiade.ro
Disciplina:
Liga Studenţilor Electronişti din Iaşi,împreună cu Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, organizează in perioada 22-27 aprilie 2013 proiectul “Zilele Studentului Electronist”, cunoscut sub acronimul ZSE, aflat anul acesta la cea de a doua ediţie.

 

Locaţia este reprezentată de incinta Facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, care va găzdui evenimente precum:

 

-          Prezentări de companii;

-          Training LeaderShip;

-          Dezbatere pe tema: “Statutul Studentului”;

-          Concurs naţional “ PCB- proiectare şi testare”;

-          “Student pentru o zi”;

-          Organizaţia ALUMNII LS ETC;

 

Pe parcursul a 4 zile, companii naţionale şi multinaţionale precum: ArcelorMittal, Delphi, EMS-Electra, Ericsson, Lufkin, Microchip, Silicon Service vor realiza prezentări şi/sau vor organiza interviuri, oportunitate pentru cei prezenţi de a-şi crea o imagine de ansamblu asupra domeniului tehnic pe care vor să îl urmeze, studenţii putând avea ocazia să poarte un dialog deschis cu companiile în vederea unei colaborari ulterioare.

 

De asemenea studentii au posibilitatea de a-si depune CV-ul pe site-ul evenimentului www.zse.liga-etc.ro . Astfel vor fi automat înscrisi într-o bază de date care va fi  distribuită către  firmele participante la eveniment în vederea unei colaborări ulterioare.

 

Trainingul de leadership constituie şansa oricărui student de a-şi dezvolta abilităţile de lider necesare unui viitor inginer. Dezbaterea are ca principal scop să reunească profesori, studenti dar şi elevi în vederea consolidării informaţiilor din “Statutul Studentului”.

 

Concursul naţional de proiectare a cablajelor imprimate şi testarea funcţionalităţii se va desfăşura în zilele de 22-23 aprilie şi vor putea participa atât studenţi la licenţă cât şi masteranzi.

 

Activitatea “Student pentru o zi” va oferi elevilor de la liceele de profil tehnic din Iaşi şansa de a participa pentru o zi la cursurile, seminariile şi laboratoarele facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei.

 

O altă activitate din cadrul proiectului ZSE vizează absolvenţii facultăţii ETTI Iaşi, foşti membri LS ETC sau foşti studenţi aflaţi în conducerea Ligii Studenţilor Electronişti, şi se desfăşoară sub forma celei de-a doua intâlniri a organizaţiei ALUMNII LS ETC.

 

Întregul eveniment işi propune să reunească un număr de peste 1000 de studenţi din cadrul ETTI dar şi elevi de la liceele de profil tehnic care vor să fie la curent cu ultimele tehnologii de vârf.

 

Informatii suplimentare aici: www.zse.liga-etc.ro

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Materiale

Olimpiada -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a X-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Olimpiada municipală de biologie -
6 martie 2024   -   Subiecte şi bareme;
Disciplina: Biologie
Clasa: Clasa a IX-a
Pentru orice problemă, sugestie sau reclamaţie vă rugăm să ne contactaţi la adresa webmaster@olimpiade.ro!